PipeCam 30 PTZ St

Značka: CEL-TEC
  • potrubní inspekční kamera
  • skladem
  • Naše cena: 29 887 Kč
ks
Obrázek produktu - PipeCam 30 PTZ St

Popis produktu

Inspekční podvodní kamera CEL-TEC PipeCam 30 PTZ St s 30 m dlouhým tlačným kabelem, otočnou kamerou (SONY-CCD800TVL) o 360° horizontálně a 180° vertikálně s nastavitelnou rychlostí otáčení, dále pak nechybí LCD diplej s možností ukládání záznamů na SD kartu. Celkem 20ks LED: 6 ks bílá LED + 12 ks IR LED + 2 ks modrá LED (pro přilákání ryb).

1. Vodotěsné / 360° otáčení / noční přísvit: Průmyslový inspekční systém pro kanalizační potrubí vybavený HD CCD kamerou Sony CCD800TVL, kamera má vodotěsné krytí IP68, vertikální otáčení kamery o 0-180°, horizontální otáčení o 0-360°. 6ks bílých LED diod + 12ks IR LED diod + 2ks modrých LED.

2. Nahrávání: CEL-TEC PipeCam 30 PTZ St má také funkci nahrávání a fotografování. Systém podporuje až 32 GB SD karty.

3. Monitor a kabel: Profesionální kamera pro inspekci různého druhu potrubí je vybavena 7 palcovým barevným TFT LCD monitorem se sluneční clonou pro pohodlné venkovní inspekce. Tlačný kabel je ze sklo-laminátu (průměr 5 mm) a je odolný vůči korozi / chladu / tahu.

4. Přenosný kufr a dlouhá výdrž baterie: Inspekční sada je uložena v odolném polstrovaném hliníkovém kufu, který uchovává veškerý obsah přehledně a bazpečně uložený a navíc se velice snadno přenáší. Přiložená 12V 4500mAh Li-baterie poskytne přibližně 6 hodin nepřetržitého používání.


Více na eshopu cel-tec.cz


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace