PipeCam 40 Hoby 1 HD

Značka: CEL-TEC
  • potrubní inspekční kamera
  • není skladem
  • Naše cena: 19 965 Kč
ks
Obrázek produktu - PipeCam 40 Hoby 1 HD

Popis produktu

Kamerový systém pro inspekci potrubí CEL-TEC PipeCam 40 Hoby 1 HD se 7" monitorem, délkou kabelu 40 m, video záznamem v HD rozlišením, 25 mm kamerou s 12 LED diodami a záznamovým systém (záznam na SD kartu).

HD rozlišení a silný přísvit

Inspekční kamera CEL-TEC PipeCam 40 Hoby 1 HD pořizuje záznam ve vysokém HD rozlišení 1280 × 720. Kamerová hlava je vybavena 12 bílými LED světly, jejichž jas lze regulovat.

 

Tlačný kabel

Kamerová hlava je připojena k 40 metrovému tlačnému kabelu o průměru 5 mm, který je obalen skelným vláknem.

 

Funkce nahrávání

Tato inspekční kamera je vybavena funkcí nahrávání videa a pořizování fotografií. Záznamy v HD rozlišení jsou ukládány na SD kartu o kapacitě až 64 GB.

 

Snadná obsluha

Potrubní kamera PipeCam 40 Hoby 1 HD má funkci navíjení a odvíjení kabelu v praktickém přepravním kufru. Díky přehlednému 7" LCD displeji lze sledovat živý obraz z kameru, prohlížet uložené záznamy nebo si záznamy dle potřeby zvětšovat/přibližovat.

 

Velikost kamery

Průměr inspekční kamery je 25 mm a je vhodná pro potrubí o průměru 27-125 mm.

 

Nabíjecí baterie

Součástí kufru je také vysokokapacitní nabíjecí li-ion baterie o kapacitě 4500 mAh, která poskytne kameře dostatek energie až na 6 hodiny provozu. Druhou možností napájení je klasické připojení do elektrické sítě.


Více na eshopu cel-tec.cz


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace